Op zoek naar een Bijbel

HomeWebshopInfoContactMijn accountGastenboekWinkelLevering en Kosten

Webshop » Boeken over Actualiteit » Coronacrisis:

Coronacrisis:

9789079680986 Coronacrisis:

9789079680986 Coronacrisis:

€ 27,50

Beschikbaar

Coronacrisis: 

Het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij : de komst van de transitie

Sinds begin 2020 wordt de hele wereld in de greep gehouden door het coronavirus. Een groot deel van de wereldbevolking zit thuis opgesloten door de coronamaatregelen en het openbare leven is geheel lamgelegd.

De negatieve gevolgen van de lockdown zijn omvangrijk. Hele sectoren vallen weg, miljoenen werknemers zitten plotseling zonder baan. De huizenmarkt staat op inzakken, de schulden stapelen zich op en de economie in de meeste delen van de wereld is stil komen te liggen.

Als u gelooft dat wij in deze bijzondere situatie zijn terecht gekomen door de coronapandemie, dan hoeft u dit boek dus niet te lezen.De toename van de wereldwijde problemen door de desastreuze gevolgen van het coronavirus en de lockdown dragen ertoe bij dat steeds meer mensen zich afvragen: 
"Wat zijn de gevolgen voor ons als burger? 
Hoe ziet onze toekomst eruit? 
Wat staat ons nog te wachten?"

De eerste Nederlandse uitgave van dit boek verscheen in 2009. In dat boek voorzegt de auteur niet alleen een wereldwijde lockdown, ook de beweegreden daarvan worden uitgebreid beschreven. Hij moet de gebeurtenissen waarin wij ons sinds de coronapandemie bevinden intuïtief hebben zien aankomen. 
Hoewel het boek meer dan tien jaar geleden is geschreven, is het in onze tijd meer dan actueel. Het beschrijft onder andere het huidige pandemiescenario in detail.De beschreven gebeurtenissen vertonen meer dan een frappante gelijkenis met de situatie waarin zich de wereld sedert 2020 bevindt.

Naar aanleiding van de coronapandemie en de onzekerheid van veel mensen pakt de auteur met dit boek de draad weer op waar de eerste uitgave eindigt. 
In deze nieuwe geactualiseerde uitgave geeft hij niet alleen antwoord op de vele vragen, maar maakt hij ook de situatie duidelijk waarin wij allemaal terechtgekomen zijn. Daarnaast wordt op een rij gezet en geanalyseerd hoe het achter de schermen werkende systeem tot stand gekomen is en hoe het feitelijk werkt.

Een terugblik op de gebeurtenissen van de laatste tien jaar laat zien dat nagenoeg alle informatie zoals vermeldt in de eerste uitgave op wonderbaarlijke, vaak schrikbarende wijze zijn uitgekomen, ofwel ten uitvoer zijn gebracht.De lezer krijgt niet alleen een ongekend beeld van wat ons te wachten staat, ook zal blijken dat wij niet machteloos zijn, zoals zo vaak lijkt.

Na de verbazingwekkende gebeurtenissen die ons in de wereld van vandaag ten deel vallen, dienen we voorbereid te zijn op nog veel grotere veranderingen die binnenkort diep in ons eigen leven zullen ingrijpen. De mensen die alleen met het dagelijkse leven bezig zijn, zullen onaangenaam verrast worden.

Productgegevens
  • Uitgever ‏ : ‎ Mayra Publications; 1e editie (19 juni 2020)
  • Taal ‏ : ‎ Nederlands
  • Paperback ‏ : ‎ 210 pagina's
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 9079680982
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-9079680986
  • Afmetingen ‏ : ‎ 15.24 x 1.22 x 22.86 cm

Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop